Contact Opnemen

Peren Lasagne

Prijs:0.00EUR

Voor ongeveer 4 personen

 

Ingrediënten:

  • 2 ons gesneden chorizo
  • 75 gram boter
  • 75 gram bloem
  • 1 l .groentebouillon
  • 1 ons gorgonzola
  • 2 rijpe handperen
  • Lasagnebladen
  • 3 a 4 ons kastanje champignons

 

Bereiding:

Voor de saus maak je een roux van boter en bloem en voeg dan de groentebouillon toe,

goed blijven roeren.

De handperen in stukjes snijden.

Schep in een ovenschaal eerst wat saus en verdeel dan wat plakjes chorizo en peer toe.

Ook een paar stukjes gorgonzola en dan lasagnebladen.

Maak zo elke keer een nieuwe laag en eindig met een laag saus.

Ongeveer drie kwartier in de oven op 180 graden.

Serveer dit met apart gebakken kastanje champignons.

 

Eet Smakelijk!

 

Ingezonden door: Jolanda Jonkers